13 mei

windsurf_lessen_2015

Title: OPEN DAG GAASPERPLASWINDSURFING 31 MEI 2015!
Location: Driemondweg 25, 1108 AJ Amsterdam
Beschrijving: Zondag 31 mei 2015, vanaf 12:00 uur houdt Gaasperplas Windsurfing weer de jaarlijkse Open Dag aan de oever van de Gaasperplas. Tijdens deze open dag is iedereen, jong en oud, van harte welkom om te komen ervaren hoe het is om te surfen op de Gaasperplas.

 

Zondag 31 mei 2015, vanaf 12:00 uur houdt Gaasperplas Windsurfing weer de jaarlijkse Open Dag aan de oever van de Gaasperplas. Tijdens deze open dag is iedereen, jong en oud, van harte welkom om te komen ervaren hoe het is om te surfen op de Gaasperplas.

Daarnaast zijn de gemoedelijke sfeer en het fantastische uitzicht over de plas een zeer aangename verrassing en is het alleen daarvoor al een beleving om langs te komen.

De club is in 1988 opgericht door een groep enthousiaste surfers. Nu, bijna 27 jaar later, geven we nog steeds elk jaar met heel veel plezier surfles aan iedereen die daar geïnteresseerd in is.
Het maakt niet uit of je jong (minimaal 12 jaar) of oud bent, nog nooit op een surfplank hebt gestaan of dat je al jaren ervaring hebt. Wij geven lessen in verschillende groepen, van beginners tot gevorderden, iedereen is van harte welkom.

Nieuw dit jaar: suppen!
Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om te komen suppen bij ons!
Stand Up Paddling is de snelst groeiende watersport ter wereld. Het is snel te leren en een prima workout voor je spieren. Je staat als het ware op een surfplank in het water en met je paddle beweeg je je over het water, je gebruikt hierbij bijna 95% van je spieren en dus heb je zonder dat je het door
hebt een geweldige work-out! Voeg daar aan toe het prachtige uitzicht op de Gaasperplas en de geweldig groene omgeving en je work-out kan niet meer stuk.

Tijdens de Open Dag introduceren wij suppen aan de Gaasperplas en kun je dus zelf komen ervaren hoe het is om deze geweldige sport te beoefenen.
Tijdens de opendag wordt de mogelijkheid geboden om door middel van een proefles, gegeven door een gediplomeerde surf/supinstructeur, te ervaren hoe leuk het is om op een surfplank te staan en jezelf over het water voort te bewegen.

Ons clubgebouw is van alle gemakken voorzien zoals een bar, kleedkamers met warme douches en toiletten. Het enige wat je moet meenemen is zwemkleding, een handdoek en een goed humeur!
De Open Dag is van 12:00-17.00 uur op de Driemondweg 25 (5 minuten lopen van Ballorig Gaasperdam). Dit is aan de zuidoever van de Gaasperplas en zal op de dag zelf door middel van pijlen worden aangegeven. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Mocht je nog vragen hebben dan zijn wij bereikbaar op 06-21303842.
Speciale aanbieding: Mocht je lid willen worden van onze Verenging dan is er de mogelijkheid om je aan te melden tijdens de Open Dag.

Bij aanmelding voor lidmaatschap op de Open Dag hoeft geen
inschrijfgeld betaald te worden!
Start Time: 12:00 – 17:00 uur